«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 4

Εχθές 26

Εβδομάδα 77

Μήνας 214

Σύνολο 42580

Currently are 15 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

sygkentr diamart asfal mat 8 5 16Στην εποχή των μνημονίων το πιο σύντομο ανέκδοτο έγινε η λέξη « ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ», με αποτέλεσμα και αυτή τη φορά τα λόγια των κυβερνόντων να αποδειχθούν « ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ», καθώς το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών είναι γεγονός από 01/01/2017, χωρίς βέβαια να έχει βρεθεί το οποιοδήποτε ισοδύναμο.

Εκτός αυτού από 01/01/2017 μειώθηκαν κι άλλο οι μισθοί μας με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας εισοδήματος και για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ περί αποκατάστασης των μισθών μας, «ούτε φωνή- ούτε ακρόαση» κατά τη λαϊκή ρήση, παρά τις ρητές δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι θα εφάρμοζε αυτή.

Και βέβαια εκτός των ανωτέρω αναμένουμε και τον «εξορθολογισμό»  του μισθολογίου μας, με την κατάρτιση νέου, για το οποίο προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο και νέες περικοπές των μισθών μας.

Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να μειωθούν οι μισθοί μας ούτε ευρώ, σύμφωνα με τους κυβερνόντες.

enaxia proedros grammateas

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής