«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 7

Εβδομάδα 20

Μήνας 109

Σύνολο 43498

Currently are 7 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

adelfopoihsh enaxia enaxinaΣε μια πανηγυρική συνεδρίαση των μελών των Δ.Σ. των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής και Νοτίου Αιγαίου, με την παρουσία του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας,  που έλαβε χώρα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Α’ Αστυνομικής Δ/νσης Δωδεκανήσου, στην Ρόδο, αποφασίσθηκε ομοφώνως η αδελφοποίηση των Ενώσεων μας, στο πλαίσιο των δεσμών συναδελφικής και συνδικαλιστικής αλληλεγγύης, που οφείλει να διέπει τις σχέσεις των πρωτοβαθμίων Ενώσεων και της ενδυνάμωσης και σύσφιξης των σχέσεων αυτών, έχοντας ως στόχο την στενή και δημιουργική συνεργασία στα πλαίσια των συνδικαλιστικών μας δράσεων και την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που ανέκυψαν κυρίως με την έξαρση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου πάρα πολλά μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής υπηρετούν με αποσπάσεις, υπό δύσκολες συνθήκες.

Η συνεργασία αυτή που γίνεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν στους συναδέλφους που υπηρετούν στα νησιά, αλλά και γενικότερα στην συμπαραγωγή έργου προς όφελος των συναδέλφων και της κοινωνίας.

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής