«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 7

Εβδομάδα 20

Μήνας 109

Σύνολο 43498

Currently are 4 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

02 22 afisa poreiasΓια μία φορά ακόμη οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για προστασία των εισοδημάτων μας αποδείχθηκαν «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ», καθόσον η πραγματικότητα τους διαψεύδει παταγωδώς.

Ειδικότερα:

  1. Από 01/01/2017 «πάγωσαν» οι μισθολογικές προαγωγές και ωριμάνσεις, παρά τις συνεχείς δηλώσεις ανωτάτων κυβερνητικών παραγόντων ότι θα βρεθούν ισοδύναμα και δεν θα ισχύσει ο νόμος που ψήφισαν τον Ιούνιο του 2016.

  2. Αυξήθηκαν οι ασφαλιστικές και φορολογικές εισφορές, με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση των μισθών μας.

  3. Καταρτίζεται ερήμην μας νέο μισθολόγιο, όπου σύμφωνα με το τρίτο μνημόνιο προβλέπονται και νέες μειώσεις των μισθών μας.

  4. Μειώθηκαν δραματικά, σε ποσοστά 25% - 30%, οι συντάξεις των νέων συνταξιούχων, με την ισχύ του «αντιασφαλιστικού εκτρώματος» που ψήφισε η κυβέρνηση τον Μάιο του 2016, με αποτέλεσμα οι νέες συντάξεις να είναι επιδόματα φτώχειας.

Και βέβαια μετά τα προαναφερόμενα « ούτε φωνή ούτε ακρόαση» κατά τη λαϊκή ρήση για εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, όπως ρητά είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

  • Θα τους αφήσουμε να μας τα πάρουν όλα;

- Να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τις ζωές μας;

- Να μας εμπαίζουν, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας;  

Την απάντηση θα την δώσουμε όλοι μαζί στην μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Και θα είναι αυτή που επιβάλλουν οι περιστάσεις.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

 

enaxia proedros grammateas

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής