«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 14 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

apokries1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή το απόγευμα 19/02/2017 στο «POSIDONIO Music Hall», η αποκριάτικη εορταστική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και η Ένωση Αξιωματικών Αττικής, προσφορά στα μέλη και τα παιδιά τους.

Εκατοντάδες παιδιά (1000 άτομα παιδιά και γονείς) απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα θεάτρου σκιών (Καραγκιόζης), ταχυδακτυλουργούς, μαριονέτες και κλόουν και στο τέλος ξεφάντωσαν χορεύοντας και τραγουδώντας στη πίστα του Ποσειδωνίου με το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα «KINGS», που ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, «απογειώνοντας» το κέφι και τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

apokries3Όμως πέραν του εορταστικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, αυτή σηματοδότησε την για πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά χρονικά συνδιοργάνωση μιας εκδήλωσης από δύο Ενώσεις Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων, καταδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχική ενότητα και τους στενούς δεσμούς  συναδελφικής και συνδικαλιστικής αλληλεγγύης που ενώνουν όλους τους συναδέλφους. Στοιχεία απαραίτητα για να υπερβούμε την πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε ως χώρα και ως άτομα.

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουν να «βαδίζουν σε αυτό το δρόμο», προς όφελος των συναδέλφων, του Σώματος, αλλά και ευρύτερα του κοινωνικού συνόλου που υπηρετούμε.

 

 

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής