«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 24 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

poreia1 22 2 17Την Τετάρτη το απόγευμα 22 Φεβρουαρίου χιλιάδες εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Συντάγματος, ενάντια στις βάρβαρες και αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, που ισοπεδώνουν περαιτέρω τα θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Το μήνυμα ανατροπής αυτών των πολιτικών ήταν πολύ δυνατό και απευθύνονταν προς την κυβέρνηση με τις φράσεις: «Σεβαστείτε την Νομιμότητα- Τηρείστε τις δεσμεύσεις σας».

Υπόσχεση όλων των συναδέλφων ότι ο αγώνας μας θα είναι συνεχής και ανυποχώρητος μέχρι την ανατροπή αυτών των πολιτικών και την δικαίωση μας.

 

enaxia proedros grammateas

 

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση :

 

poreia1 22 2 17 

 

poreia2 22 2 17

 

poreia3 22 2 17

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής