«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 9 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

episkepseis enaxia at arxanwnΤο προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφθηκε το Σάββατο 04/03/2017 τα Αστυνομικά Τμήματα Αχαρνών και Β’ Αιγάλεω και τα αντίστοιχα Τμήματα Ασφαλείας αυτών. Στις συναντήσεις με τους Διοικητές και το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δράση και ενάσκηση των καθηκόντων τους και προτάθηκαν λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών (υποστελέχωση υπηρεσιών, ανεπαρκής υλικοτεχνική υποδομή, κτλ).

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, Βράντζας Βασίλης, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στις εν λόγω υπηρεσίες επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και αξίζουν της αμέριστης συμπαράστασης από όλους μας για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας ( όπως και το πράττουν επιτυχώς) την αποστολή τους.

Τέλος επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι η Ένωσή μας θα είναι δίπλα τους, συμπαραστάτης των εργαζομένων συναδέλφων στο πολύ δύσκολο έργο τους, πράττοντας ότι είναι δυνατόν, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, για την δρομολόγηση εφικτών και άμεσων λύσεων στα προβλήματα που τους απασχολούν.

enaxia proedros grammateas

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής