«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 15 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

gen syn 2016 1Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας  που είχε προγραμματισθεί  για σήμερα   Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 09.30 στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» -10ος όροφος (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), αναβλήθηκε λόγω μη ύπαρξης απαρτίας (απαιτείται η παρουσία ¼ των μελών) και σύμφωνα με το άρθρο 6 του  καταστατικού θα πραγματοποιηθεί, με όσα μέλη κι αν βρεθούν παρόντα, την Τρίτη  04 Απριλίου 2017 και ώρα 09.30΄  στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα. Ήτοι:

 

1.- Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.

2.- Οικονομικός Απολογισμός.

3.- Προϋπολογισμός επόμενου έτους.

4.-Ενημέρωση των μελών για την μέχρι τώρα πορεία του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κινήματος και τις διεκδικήσεις του για τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν το Σώμα και τους εργαζομένους σ’ αυτό..

5.- Οιοδήποτε θέμα το οποίο ήθελε τεθεί από τα απλά μέλη της  Ένωσης.

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Επιβάλλεται η παρουσία σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να θέσουμε τους στόχους  και να διεκδικήσουμε τις λύσεις στα προβλήματά μας, που καθημερινά γιγαντώνονται και απαιτούν άμεσες λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των συναδέλφων.

Οι προτάσεις σας και η κριτική είναι επιβεβλημένες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για το Σώμα, τους εργαζομένους σ’ αυτό και την κοινωνία που είναι και ο τελικός κριτής μας.

 

enaxia proedros grammateas

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής