«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 18

Εχθές 26

Εβδομάδα 119

Μήνας 295

Σύνολο 43915

Currently are 11 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

enaxi notio agaioΗ Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Πρόεδρο ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ευθύμιο της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της, για την τιμητική τους πρόσκληση να παραβρεθούμε και συμμετάσχουμε στην πρώτη Γενική Συνέλευση της Ένωσής τους που διεξήχθη την 01/06/2016 στο ξενοδοχείο «RODOS PALACE» και με την οποία (Ένωση) από τον Φεβρουάριο του 2016 έχουμε αναπτύξει στενούς δεσμούς συνεργασίας (αδελφοποίηση των δύο Ενώσεων) στα πλαίσια της συνδικαλιστικής μας δράσης. Η αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων και θεσμικών φορέων της Ρόδου και το επίπεδο διεξαγωγής της συνέλευσης ανέδειξαν καταφανώς την αξιοσύνη του Δ.Σ. της Ένωσης, που υπό την ηγεσία του άοκνου «εργάτη» και ψυχή της Ένωσης Προέδρου ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ευθυμίου αναστήθηκε  κυριολεκτικώς από τις στάχτες.

Η Ένωσή μας διατράνωσε για ακόμα μία φορά τη συμπαράστασή της, ενώνοντας τη φωνή της και τις δράσεις της με αυτές της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου, προς όφελος των συναδέλφων και του κοινωνικού συνόλου που υπηρετούμε.

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής