«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 5

Εβδομάδα 17

Μήνας 126

Σύνολο 44908

Currently are 5 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

episkepsi at akropolewsΤο Προεδρείο της Ένωσής μας και μέλη του Δ.Σ., επισκέφθηκαν τα Α.Τ. και Τ.Α. Ακροπόλεως και Α.Τ. και Τ.Α. Εξαρχείων, στο πλαίσιο των περιοδειών τους στις αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Στις συναντήσεις με τους διοικητές και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δράση και ενάσκηση των καθηκόντων τους και προτάθηκαν από τους εργαζόμενους λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών.

Από την πλευρά μας τονίσαμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στις εν λόγω υπηρεσίες επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο, πολλές φορές κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και αξίζουν της αμέριστης συμπαράστασης από όλους μας για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας (όπως και το πράττουν επιτυχώς) την αποστολή τους.  

Αποστολή η οποία έχει ως κύριο έργο την αστυνόμευση της «καρδιάς» της Αθήνας και είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση της ευνομίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δυστυχώς οι εν λόγω υπηρεσίες δεν είναι επαρκώς στελεχωμένες με το ανάλογο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτούν οι συνθήκες του δύσκολου έργου της αστυνόμευσης που είναι επιφορτισμένες.

Κλείνοντας τονίσαμε ότι η Ένωσή μας θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός, πράττοντας ότι είναι δυνατόν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, προς την κατεύθυνση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για την δρομολόγηση εφικτών και άμεσων λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

enaxia proedros grammateas

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής