«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 5

Εβδομάδα 17

Μήνας 126

Σύνολο 44908

Currently are 9 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

sygkentr diamartyr asfalistiko 8 5 16Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

 

Η Ένωσή μας σε συνεργασία και συμπόρευση με τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα των δυσμενών και δυσβάστακτων ασφαλιστικών και οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί τα τελευταία επτά σκληρά μνημονιακά χρόνια και τα οποία έχουν ισοπεδώσει μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα,

α π ο φ ά σ ι σ ε

να συμμετάσχει δυναμικά στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη πλατεία Αριστοτέλους.

Σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν- μήνυμα ανατροπής αυτών των πολιτικών.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν  στη συγκέντρωση παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 08:30 έως 14:30 στο τηλέφωνο 210-6460405 του γραφείου της Ένωσης μας, προκειμένου να γίνει η μίσθωση ανάλογου αριθμού λεωφορείων. (Ώρα αναχώρησης θα είναι η 09:00 της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017 από τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, Λ. Μεσογείων 96 και η επιστροφή αυθημερόν, μετά τη λήξη της διαμαρτυρίας.

 

enaxia proedros grammateas

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής