«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 5

Εβδομάδα 17

Μήνας 126

Σύνολο 44908

Currently are 19 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

Μεγαλειώδης συγκέντρωση από χιλιάδες εργαζόμενους των σωμάτων ασφαλείας,ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν τις ζωές μας και επαναφέρουν τις εργασιακές συνθηκές στις αρχές του 20ου αιώνα.

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής παρούσα δυναμικά όπως πάντα

 

deth1

 

Εγκαίνια Αστυνομικού περιπτέρου στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής παρούσα με τους εκπροσώπους της

 

deth2

 

 

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής παρόντες στην μεγαλειώδη συγκέντρωση εργαζομένων και συνταξιούχων στην ΔΕΘ,ενάντια στα μνημόνια και στις μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν τις ζωές μας και επαναφέρουν τις εργασιακές συνθήκες στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

 

deth3

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής