«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 5

Εβδομάδα 17

Μήνας 126

Σύνολο 44908

Currently are 12 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

matathon1Την Κυριακή 12/11/2017 η Αθήνα είχε την μεγάλη ετήσια γιορτή του αθλητισμού, τον 35ο Μαραθώνιο στην αυθεντική διαδρομή του (Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο). Χιλιάδες αθλητές από 101 χώρες του πλανήτη μας συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, που στόχο έχει να αναδείξει τη συμμετοχή και την προσπάθεια, πρεσβεύοντας αξίες και μηνύματα για την ευρύτερη ζωή του ανθρώπου, με βασικότερο την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και την επίπονη προσπάθεια, που μόνο αυτές μπορούν να προαγάγουν τον άνθρωπο αλλά και τις κοινωνίες ευρύτερα.

 

Σε αυτή τη γιορτή συμμετείχε και ομάδα 90 αθλητών της Αστυνομίας, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υποστρατήγου κ. Πλουμή Εμμανουήλ, στον οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη σύλληψη της ιδέας και την εφαρμογή της. Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω και προσωπικά γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ, καθόσον καθυστέρησα να δηλώσω συμμετοχή και την τελευταία στιγμή μία ημέρα πριν τον αγώνα, λόγω ασθενείας αθλητού μου έδωσε τη θέση του. Αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική βοήθεια της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που συνέβαλλαν με χορηγίες στην αγορά αθλητικού εξοπλισμού των αθλητών – αστυνομικών.

Να είμαστε καλά και του χρόνου να έχουμε περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα της Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής
Βασίλης Βράντζας
 
 
Φωτογραφίες από τον 35ο Μαραθώνιο
 
marathon2
 
marathon3
 
marathon4
 
marathon5
   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής