«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 5

Εβδομάδα 17

Μήνας 126

Σύνολο 44908

Currently are 4 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

theatriko2Μία πολύ όμορφη θεατρική παράσταση επέλεξαν για τα παιδιά τους τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. «Το δέντρο της γνώσης», θα προσφέρει γέλιο, συγκίνηση, παιχνίδι με τον Αϊ Βασίλη να μοιράζει και δωράκια στο τέλος.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση και από πού μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της σύσφιξης και ενδυνάμωσης των συναδελφικών και συνδικαλιστικών δεσμών, συνδιοργανώνουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης» για τα παιδιά των μελών μας, την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 12:00 στο Θέατρο Ριάλτο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54 – Κυψέλη).

Η παιδική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης» μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με τη μοναδική προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από πέντε (5) διαφορετικές ιστορίες, με ταυτόχρονες εναλλαγές πενήντα επτά (57) ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών. Μετά το πέρας της παράστασης ο Αϊ Βασίλης θα προσφέρει πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά με γλυκίσματα και κασετίνες με χρώματα για να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες. Εκεί θα είναι τα ξωτικά προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους και να φωτογραφηθούν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Προσκλήσεις θα διατίθενται δωρεάν από τα γραφεία των δύο Ενώσεων :
Ένωση Αξιωματικών Αττικής (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα, 4ος όροφος)
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής (Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα, Δ.Α.Ν/Α.Α., 2ος όροφος)

από Τρίτη 21/11/2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00

 

theatriko1

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής