«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 4 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

kanellos 28 synedrioΜε ελαφρά την καρδία, ο Διευθυντής του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου είχε ανακοινώσει ότι λόγω πληρότητας του νοσοκομείου δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες για τους αστυνομικούς και για  το λόγο αυτό δεν διεκομίσθησαν εκεί  οι τραυματίες συνάδελφοι. Μετά από τις αντιδράσεις της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Υπουργείου μας αλλά και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών ενώσεων, με νέα  ανακοινωσή του,  μας εγνώρισε ότι  είμαστε δεκτοί στο νοσοκομείο γιατί τώρα υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες. Με όλο το σεβασμό στο Στρατηγό , Διευθυντή του 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών, ενημέρωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικώς;

Μήπως γνωρίζει ότι δεν μας κάνει χάρη για τη διακομιδή και τη νοσηλεία των συναδέλφων μας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών; Δεν πληρώνουμε εισφορές υπέρ υγείας με τις οποίες ενισχύεται και συντηρείται το νοσοκομείο που διευθύνει; Η απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι μας κάθε φορά που χρειάστηκε για να εξετασθούμε ή να νοσηλευτούμε επιβεβαιώθηκε με την τελευταία συμπεριφορά του. Ο Έλληνας Αστυνομικός δίνει καθημερινά τη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών, κάτω από αντίξοες συνθήκες  διακινδυνεύοντας τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητα. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας κλείνει την πόρτα λες και ζητήσαμε  να νοσηλευτούμε σε ιδιωτική κλινική ή να εξετασθούμε χωρίς καταβολή επίσκεψης στα ιδιωτικά τους ιατρεία. Με αξιοπρέπεια ζητάμε αυτό που δικαιούμαστε και σε τυχόν μελλοντικές παρεκτροπές και μειωτικές συμπεριφορές η αντίδρασης μας θα είναι αποφαστική και δυναμική.  

 

Νικολάου Κανέλλος
Γενικός Γραμματέας
Ένωσης Αξιωματικών Αττικής
   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής