«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 5

Εχθές 3

Εβδομάδα 17

Μήνας 104

Σύνολο 44649

Currently are 12 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   
kanellosΗ ανοχή και η υπομονή της κοινωνίας και της αστυνομίας έναντι του συνεχιζόμενου φαινομένου που ονομάζεται «μπαχαλάκηδες» φρονώ ότι έφτασαν στα όρια τους και τα ξεπέρασαν . ´Ηρθε η ώρα της συλλογικής αντίδρασης , των έργων και των πράξεων. Με γνώμονα την εφαρμογή των νόμων, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των διαφορετικών απόψεων και αντιλήψεων αλλά χωρίς φανατισμούς, άναρχες φωνές και λαϊκισμούς πρέπει να δωθεί ένα τέλος. 

Οι «μπαχαλάκηδες» δεν εκπροσωπούν κανέναν και ούτε εκφράζουν κανέναν. Είναι οι εκπρόσωποι της βίας και του χάους. Οι ιδεολόγοι αναρχικοί και αριστεριστές  δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους. Γιατί ανέχονται να τους επικαλύπτουν με τις βιαιότητές τους και να έχουν ως ορμητήριο  περιοχές και χώρους που έχουν ταυτιστεί με την τέχνη, τη διανόηση και τον πολιτισμό;

Σε μια κοινωνία, που βιώνει τη σκληρή εφαρμογή των μνημονίων και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δίνοντας αγώνες ζωής και επιβίωσης , δεν μπορεί να προστεθεί και το βάρος του φαινομένου «μπαχαλάκηδες».

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος , δεν είναι υπόθεση μόνο της αστυνομίας.

Ας το προσπαθήσουμε .  

 
Α/Υ΄ Νικολάου Κανέλλος
Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής
   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής