«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 12

Εβδομάδα 19

Μήνας 149

Σύνολο 44450

Currently are 16 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

          kanellos SkaiTvΚάθε φορά, μετά από ένα γεγονός είτε αυτό είναι τρομοκρατική ή ακτιβιστική ενέργεια, βλέπουμε υπηρεσιακές σπασμωδικές κινήσεις και διαταγές από τις προϊστάμενες Υπηρεσίες. Διαταγές οι οποίες παγιώνονται όπως και στη γνωστή ανέκδοτη ιστορία με το « παγκάκι στο στρατόπεδο».

         Έτσι ακριβώς, συνεχίζεται η αφαίμαξη της δύναμης των Αστυνομικών Τμημάτων της Βορειοανατολικής Αττικής για την εκδήλωση μέτρων προστασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διαθέτοντας σε 24ωρη βάση ανθρώπινο δυναμικό και μέσα.

 

         Ποιος είναι ο λόγος  να διατίθονται δύο αστυνομικοί και ένα αυτοκίνητο έμπροσθεν της κεντρικής πύλης του Υπουργείου; Μιας πύλης που είναι κλειστή, με κατεβασμένες μπάρες και με στρατιωτική δύναμη εντός αυτής. Υπάρχει αδυναμία φύλαξης από τους στρατιωτικούς; Μας δήλωσαν αδυναμία ή ζήτησαν τη συνδρομή μας; Δεν βλέπουνε ότι υπάρχει έλλειψη δύναμης σε όλα τα τμήματα και αδυναμία διάθεσης περιπολιών για την αστυνόμευση των περιοχών και των πολιτών; 

          Εκ μέρους όλων των Διοικητών των Αστυνομικών Τμημάτων της Γ.Α.Δ.Α κάνω μια παράκληση για μια λελογισμένη διάθεση των δυνάμεων σε μέτρα φύλαξης και λιγότερες διαθέσεις των Διοικητών σε υπηρεσίες μέτρων εκτός της περιοχής αρμοδιοτητάς  των . 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής