«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 19

Εχθές 26

Εβδομάδα 120

Μήνας 296

Σύνολο 43916

Currently are 36 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

perikopes mis8wn2Π Ρ Ο Σ:  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η οικονομική εξόντωση των ένστολων (όπως και ολοκλήρου του Ελληνικού λαού) ολοκληρώθηκε με την ψήφιση από τη Βουλή του νέου μνημονίου, που μας οδηγεί πλέον στην οικονομική εξαθλίωση, στερώντας κάθε ελπίδα για το παρόν και το μέλλον τόσο το δικό μας όσο και των παιδιών μας.

Νέες μειώσεις που ξεπερνούν μεσοσταθμικά το 12% επί του συνόλου των αποδοχών και πλήρης κατάργηση των δώρων, συνεχίζουν και επιτείνουν τον εφιάλτη που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια και κανείς δεν γνωρίζει πότε  θα σταματήσει.

Οι κυβερνώντες αφού υποσχέθηκαν προεκλογικά μισθολογικές αποκαταστάσεις , έρχονται τώρα ξεδιάντροπα και ψηφίζουν (για τελευταία φορά μας λένε πάλι και για το καλό μας) όχι αποκαταστάσεις, αλλά νέες βαριές περικοπές που οδηγούν πλέον σε οικονομική ασφυξία. Και σαν να μη φτάνει αυτό πανηγυρίζουν  γιατί έσωσαν τη χώρα.

Μα που ζούνε; Δεν τους είπε κανείς ότι χώρα χωρίς ανθρώπους δεν υπάρχει; Χώρα με το 30% ανέργους και τους υπόλοιπους να εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας και μεσαίωνα, τόσο από πλευράς εργασιακών δικαιωμάτων όσο και μισθολογικών απολαβών δεν έχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον.

Κύριοι έχετε δίκαιο σώσατε τη χώρα για τους λίγους και προνομιούχους, αυτούς που κλέψανε που  βγάλανε τα μαύρα χρήματα στο εξωτερικό, αυτούς που φοροδιαφύγανε. Τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους τους καταστρέψατε.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΟΛΟΙ μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να σταματήσουμε τον εφιάλτη που ζούμε και να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική στην ζωή τόσο την δική μας και κυρίως των νεώτερων γενεών.

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής