«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 0

Εχθές 13

Εβδομάδα 0

Μήνας 138

Σύνολο 45319

Currently are 5 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   
vrantzasΑρκετοί συνάδελφοι με την μισθοδοσία Μαρτίου είδαν τις αποδοχές τους αυξημένες. Αυτό συνέβη για τους παρακάτω λόγους: 
 
          1. Για όσους συναδέλφους έχουν προσληφθεί από 01/01/1993 και μετά, συμπεριλαμβάνονται στις αποδοχές αυτές οι αυξήσεις που έχουν προκύψει με το νέο μισθολόγιο από 01/01/2017 μέχρι και σήμερα. Αυτοί οι συνάδελφοι δεν θα έχουν καμία περαιτέρω μείωση στους επόμενους μήνες και ο μισθός τους θα είναι αυτός που προκύπτει μετά την αφαίρεση των αναδρομικών ποσών που έλαβαν με την μισθοδοσία Μαρτίου.
 
          2. Όσοι συνάδελφοι έχουν προσληφθεί μέχρι 31/12/1992 και έχουν αυξήσεις στην μισθοδοσία του Μαρτίου, αυτές έχουν προκύψει με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου από 01/01/2017 μέχρι και σήμερα, πλην όμως δεν έχει συμπεριληφθεί σε αυτή τη μισθοδοσία το σύνολο των κρατήσεων στα ασφαλιστικά ταμεία και στη φορολογία εισοδήματος, παρά μόνο η πρώτη δόση. Συγκεκριμένα για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία οι δόσεις των κρατήσεων είναι δωδεκάμηνες, πλην του Μ.Τ.Π.Υ. που είναι δεκάμηνες και του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. που είναι μέχρι 100 ευρώ δέκα (10), από 101 εώς 300 είκοσι (20) και από 300 και πάνω τριανταέξι (36) δόσεις. Συμπερασματικά ο μισθός αυτών των συναδέλφων θα προκύψει με την αφαίρεση των αναδρομικών ποσών που έλαβαν ως αύξηση το μήνα Μάρτιο, πλην όμως θα συνεχιστούν για τους επόμενους μήνες, ως αναφέρεται παραπάνω, οι κρατήσεις των ασφαλιστικών ταμείων και της φορολογίας εισοδήματος.
 
                                      Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής
                                                          ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος
   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής