«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 23 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

at saronikou         Τέθηκε υπόψη της Ένωσής μας , ότι επιχειρείται η στέγαση του νεοιδρυόμενου Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού σε χώρο της Σχολής  Ειδικής Εκπαίδευσης Λαγονησίου . Τα Τμήματα αυτά θα προκύψουν από τη συγχώνευση των αντίστοιχων Τμημάτων Καλυβίων και Αναβύσσου.

       Ενώ έχει επισημανθεί στην ηγεσία μας ότι:

        α) ο χώρος είναι ανεπαρκής για την στέγαση των δύο Υπηρεσιών , όπου θα στριμώχτουν αστυνομικοί και πολίτες,  

        β) η συγκεκριμένη  γεωγραφική θέση είναι εκτός του αστικού ιστού και δυσχεραίνει την πρόσβαση των πολιτών και επίσης η συγκοινωνία δεν εξυπηρετεί την μετακίνηση των πολιτών σε αυτό,

          γ) οι δύο Υπηρεσίες  θα απογυμνώθουν από προσωπικό, καθόσον οι υπηρετούντες αστυνομικοί ως είναι αναμενόμενο, θα επιδιώξουν να μετακινηθούν σε κοντινότερες στις οικίες τους Υπηρεσίες, παρόλαυτα έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος χώρος.

         Επειδή , η στέγαση των  ανωτέρω Υπηρεσιών στο συγκεκριμένο χώρο θα υποβαθμίσει το επίπεδο τόσο των παρεχόμενων διοικητικών  υπηρεσιών όσο και της αστυνόμευσης της περιοχής , θα προκαλέσει ταλαιπωρία των πολιτών και θα υποβαθμίσει  την ποιότητα του χώρου εργασίας των αστυνομικών, οι οποίοι θα υποχρεωθούν να εργάζονται σε ένα χώρο ασφυκτικά γεμάτο από έπιπλα και εξοπλισμό , καλούμε την πολιτική και φυσική ηγεσία μας να επανεξετάσει το ζήτημα και να προκρίνει την ήδη προταθείσα από τον οικείο Δήμο  λύση της στέγασης σε ενοικιαζόμενο χώρο , πολύ καταλληλότερο και επαρκέστερο.

    Η λύση αυτή  είναι και συμφέρουσα  καθόσον το προτεινόμενο  μίσθωμα είναι μικρότερο από το άθροισμα των μισθωμάτων  που καταβάλλονται στον παρόντα χρόνο για τα τα αντίστοιχα Τμήματα Καλυβίων και Αναβύσσου.

 

enaxia proedros grammateas

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής