«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 0

Εχθές 13

Εβδομάδα 0

Μήνας 138

Σύνολο 45319

Currently are 4 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

pirkagies 2018Η φετινή επέτειος της αποκατάστασης  της δημοκρατίας, συνοδεύτηκε με δεκάδες αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, θύματα της πύρινης λαίλαπας, του “στρατηγού” ανέμου , της λάθος εκτίμησης και της έλλειψης πρόληψης. 

Σε αυτή την χώρα, δυστυχώς, δεν μάθαμε να προλαμβάνουμε και να κάνουμε αποτίμηση από προηγούμενες καταστροφές.

 

Μάθαμε να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον, για επικοινωνιακούς λόγους και μέχρι να ξεχαστεί η τραγωδία. Αλίμονο σε αυτούς που χάθηκαν. Πράγματι μια μαύρη μέρα για την πατρίδα μας.

Αυτή την ώρα της άφατης οδύνης και του θρήνου για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον διοικητή του Ιδρύματος Εξοχές ΕΛ.ΑΣ Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπακαλάρο Γεώργιο και την Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας κα. Κορκοντζέλου Αθανασία, για την έγκαιρη και απολύτως ασφαλή εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής και την μεταφορά των παιδιών μας στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, στην Αμυγδαλέζα.

 

enaxia proedros grammateas

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής