«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 10

Εχθές 11

Εβδομάδα 45

Μήνας 199

Σύνολο 44233

Currently are 2 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

law 300x202Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής συντασσόμενη απολύτως με την θέση της ομοσπονδίας μας, για την μέθοδο που θα ακολουθηθεί για την διεκδίκηση των δώρων και των επιδομάτων, ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι όποιος/α επιθυμεί να διεκδικήσει αυτά, να συμπληρώσει την αίτηση που βρίσκεται στο site της Ένωσής μας (www.enaxia.gr) και να την αποστείλει στα γραφεία της Ένωσής μας μέχρι την 20/11/2018 (Λ. Αλεξάνδρας 173, 4ος όροφος, τηλ.: 2106460405, φαξ: 2106460503, email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 Κατεβάστε από εδώ την αίτηση

 

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής