«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 12

Εβδομάδα 19

Μήνας 149

Σύνολο 44450

Currently are 9 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

karmen1Η Ένωσή μας συνδιοργάνωσε με το θέατρο Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», την παιδική θεατρική παράσταση «Αργοναυτική Εκστρατεία». Η παράσταση ήταν μία προσφορά της Ένωσής μας στα παιδιά των μελών μας, τα οποία γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου και για δύο ώρες απόλαυσαν και ψυχαγωγήθηκαν με τα θεατρικά δρώμενα. Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν στα παιδιά πλούσια δώρα.

Το παρόν Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να προσφέρει και να ανταποδίδει στα μέλη μας, με όλους τους δυνατούς τρόπους, αυτά που δικαιούνται από την πολύ μεγάλη δική τους συμμετοχή και προσφορά στην Ένωσή μας.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος δημιουργικό, με υγεία, αγάπη και ευημερία.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ...

karmen1

 

karmen2

 

karmen3

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής