«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 0

Εχθές 7

Εβδομάδα 25

Μήνας 116

Σύνολο 45078

Currently are 3 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

enosi axiomatikon attikisΑπό το 1997 και κάθε χρόνο, το Α ´ Ψυχοσάββατο, η Π.Ο.Α.Σ.Υ και η Π.Ο.ΑΞΙ.Α. τελούν από κοινού επιμνημόσυνη δέηση για τους συναδέλφους μας αστυνομικούς που εν ώρα υπηρεσίας θυσίασαν τη ζωή τους για το υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών της πατρίδας μας.

Έτσι και φέτος το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στους θανόντες αστυνομικούς μας, το Προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α), καθώς και αρκετά μέλη μας παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στη σεμνή αυτή τελετή.

Αιωνία η μνήμη τους.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής