«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 0

Εχθές 13

Εβδομάδα 0

Μήνας 138

Σύνολο 45319

Currently are 9 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

gen syn1 2018Το Δ.Σ. της Ενώσεώς μας συνεδρίασε την 01/03/2019 και αποφάσισε όπως  η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  10 Απριλίου 2019 και ώρα 18.30΄ σε αίθουσα (10ου ορόφου) του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 - Αθήνα) με θέματα :

1.- Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.

2.- Οικονομικός Απολογισμός.

3.- Προϋπολογισμός επόμενου έτους.

4.- Ενημέρωση για τις διεκδικήσεις του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κινήματος και την πορεία των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν το Σώμα και τους εργαζομένους σε αυτό.

5.- Οιοδήποτε θέμα το οποίο ήθελε τεθεί από τα μέλη της  Ένωσης.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Επιβάλλεται η παρουσία σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να θέσουμε τους στόχους  και να διεκδικήσουμε τις λύσεις στα προβλήματά μας, που καθημερινά γιγαντώνονται και απαιτούν άμεσες λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των συναδέλφων.

Οι προτάσεις σας και η κριτική είναι επιβεβλημένες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για το Σώμα, τους εργαζομένους σ’ αυτό και την κοινωνία που είναι και ο τελικός κριτής μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής