«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 1

Εχθές 5

Εβδομάδα 17

Μήνας 126

Σύνολο 44908

Currently are 16 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η διαχρονική κατάρρευση των θεσμών και του κράτους δικαίου λύνεται με πολιτικά μέτρα και όχι με την δημιουργία εξιλαστήριων θυμάτων, τα οποία σημειωτέον παλεύουν νυχθημερόν υπό αντίξοες συνθήκες με ανεπαρκή μέσα και σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ας αναλάβουν επιτέλους μια φορά οι πολιτικοί τις ευθύνες που τους αναλογούν και ας σταματήσουν να στρουθοκαμηλίζουν, καθώς βλέπουν να γυρίζει ως μπούμερανγκ το καθεστώς ατιμωρησίας και ασυλίας που είχαν στήσει όλα αυτά τα χρόνια για τους εαυτούς τους.

Ως εδώ…

Καταγγέλλουμε την για επικοινωνιακούς λόγους τακτική του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. της κατάχρησης του μέτρου της διαθεσιμότητας και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθούμε τον εκφοβισμό και την κατατρομοκράτηση των Αξιωματικών. Παράλληλα δε θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των μελών μας και του θεσμού που υπηρετούμε.

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής