«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 4

Εχθές 26

Εβδομάδα 77

Μήνας 214

Σύνολο 42580

Currently are 5 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

orkwmosia protoetwn 2016Σε μία τελετή αντάξια των παραδόσεων της Σχολής Αξιωματικών και του θεσμικού ρόλου αυτής, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής την Πέμπτη 10/11/2016, Ορκίστηκαν οι Πρωτοετείς Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας και πλήθους συγγενών και φίλων των.

Την Ένωσή μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Βασίλης Βράντζας και την Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ο Πρόεδρος της Ιωάννης Κατσιαμάκας, οι οποίοι αφού καλωσόρισαν  το νέο "αίμα" της Ελληνικής Αστυνομίας, τους ευχήθηκαν καλή φοίτηση, υγεία και δύναμη ψυχική και σωματική για να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις νέες προκλήσεις  και "λεωφόρους" της ζωής των, που ανοίγονται μπροστά τους.

orkwmosia2 prwtoetwn 2016

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής