«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 4

Εχθές 26

Εβδομάδα 77

Μήνας 214

Σύνολο 42580

Currently are 16 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   

ste prosfyghΣυναδέλφισσες- Συνάδελφοι,    

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα διεκδίκησε και πέτυχε δικαστικά, με την απόφαση της ολομέλειας του Σ.τ.Ε. την κήρυξη ως αντισυνταγματικού του Ν. 4307/2014, κατά το μέρος που αφορά τις αποδοχές των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Η απόφαση αυτή έχει επιδοθεί στα αρμόδια όργανα του κράτους (κ.κ Υπουργούς), τα οποία μέχρι και σήμερα δεν εφαρμόζουν αυτή, ως έχουν υποχρέωση.

Κατόπιν τούτων και επειδή υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των αναδρομικών διαφορών πέραν της διετίας, σας ενημερώνουμε ότι η διεκδίκηση αυτή δύναται να γίνει μόνο ατομικά από τον κάθε συνάδελφο, εφόσον το επιθυμεί.

Η Ένωσή μας έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη νομική συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Ένωσή μας, Λ. Αλεξάνδρας αρ. 173- Αθήνα, 4ος όροφος (ώρες 08:30-14:30) και στα τηλέφωνα 210-6460405 - 6983914345.

enaxia proedros grammateas

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής