«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 4

Εχθές 26

Εβδομάδα 77

Μήνας 214

Σύνολο 42580

Currently are 9 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Το περιοδικό μας  

Pages from Poaxia pdf 48o

   

Ο καιρός  

   
   
enaxia xristougen xorosΗ Ένωσή μας ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, διοργανώνει με τη συμμετοχή του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α., εορταστική εκδήλωση για τα μέλη μας και τα παιδιά τους, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο «Posidonio Music Hall» (Λ. Ποσειδώνος 18 - Ελληνικό). 
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ο οποίος θα ερμηνεύσει τις  μεγάλες επιτυχίες του.
Το νεανικό συγκρότημα KINGS και
           Οι εξαίρετοι χορευτές της Σχολής χορού του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α., που θα παρουσιάσουν μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς.
Είσοδος ελεύθερη με προσκλήσεις που θα διατίθενται από τα γραφεία της Ένωσής μας, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας στους έχοντες παιδιά, έως εξαντλήσεως αυτών (Λ. Αλεξάνδρας 173- 4ος  όροφος, ώρες 09:00 – 14:00, τηλ. 210-6460405 - 6983914345).
 
enaxia proedros grammateas
   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής