«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
Francois- Marie Arouet (Voltaire)
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνίας της πληροφορίας, όπου ο πλανήτης μας έχει καταστεί ένα «μικρό χωριό» με την ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας έκρινε επιβεβλημένη τη συμμετοχή μας στον παγκόσμιο ιστό, με τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, η οποία εκτός της άμεσης ενημέρωσης που θα παρέχει για τις δραστηριότητες της Ένωσης, θα αποτελέσει και έναν ανοιχτό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών για τα αστυνομικά και κοινωνικά δρώμενα, οι οποίες δε θα απηχούν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, την οποία θεωρούμε καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
   
   
 
   

Επισκέπτες  

Σήμερα 5

Εχθές 3

Εβδομάδα 17

Μήνας 104

Σύνολο 44649

Currently are 18 guests and no members online

   

Πρωτοσέλιδα  


   

Ο καιρός  

   

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ασκήσεις ισορροπίας στο τεντωμένο σχοινί της Τρόικας

   

xoros poseidwnio1Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο "POSIDONIO Music Hall", χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση της Ένωσή μας, με την συμμετοχή της Σχολής χορού του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α..

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του "POSIDONIO Music Hall", περισσότεροι από 900 συνάδελφοι με τα παιδιά τους, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα ψυχαγωγούμενοι από τους εξαίρετους χορευτές της Σχολής χορού του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α., που παρουσίασαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο που ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του και άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες του προγράμματος.

xoros poseidwnio2Στην εκδήλωση μας προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν για να συνεορτάσουμε όλοι μαζί, 30 παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του οργανισμού Αξιότιμη πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, στην οποία απονεμήθηκε από την Ένωσή μας τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.  

Η Ένωσή μας εύχεται σε όλες και όλους, συναδέλφισσες και συναδέλφους καλά Χριστούγεννα, με το «άστρο της Βηθλεέμ» να οδηγεί τις ζωές των και των οικογενειών τους, στις «λεωφόρους» της Υγείας, της Αγάπης και της Ευημερίας.

 

xoros poseidwnio3

 

xoros poseidwnio4

 

xoros poseidwnio5

 

xoros poseidwnio6

   
© Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής